GameStick, νέα Android παιχνιδοκονσόλα σε μέγεθος USB stick (!) για την τηλεόραση μας [Videos]

Η παιχνιδοκονσόλα Ouya αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει μαζικά τον Απρίλιο σε τιμή $99, αλλά φαίνεται ότι δε θα είναι η μοναδική προσιτή επιλογή με λειτουργικό σύστημα Android για τους casual gamers, καθώς μια νέα εταιρεία ξεκίνησε τη δική της καμπάνια στο Kickstarter για να κερδίσει χρηματοδότηση σχετικά με ένα παρόμοιο project που θα φέρει παιχνίδια Android στις τηλεοράσεις μας.

GameStick

Η εταιρεία ονομάζεται GameStick και ζητά τη βοήθεια μας για την κατασκευή μιας συσκευής σε μέγεθος USB drive που περιλαμβάνει ενσωματωμένο επεξεργαστή Amlogic 8726-MX (ARM Cortex-A9), μνήμη RAM 1GB, αποθηκευτικό χώρο 8GB, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, υποδοχή HDMI και λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean!

GameStick UI

Το ομώνυμο GameStick θα μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε τηλεόραση μέσω της υποδοχής HDMI και ο χρήστης θα μπορεί να παίζει παιχνίδια Android (download από το Internet) με ειδικό Bluetooth τηλεχειριστήριο, ενώ το σύστημα υποστηρίζει επίσης mouse και πληκτρολόγιο.

GameStick Controller

Το GameStick θα κοστίζει $79 και θα γίνει πραγματικότητα μόνο εάν φτάσει τον στόχο των $100.000 μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2013. Σε περίπτωση που καλυφθεί το πόσο, οι πρώτες συσκευές θα φτάσουν στους χρηματοδότες τον Απρίλιο. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να ρίξετε τον οβολό σας εδώ.

Loading