Χριστούγεννα στο Geekbuying με σπουδαίες προσφορές και από Ευρώπη

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην εορταστική περίοδο, κάτι που αντιλαμβανόμαστε όλοι μας με όσα συμβαίνουν γύρω μας στην αγορά, και στον ίδιο ρυθμό ξεκινήσαν να χορεύουν τα περισσότερα κινέζικα online καταστήματα βρίσκοντας μια ακόμη αφορμή για να "τρέξουν" εκπτώσεις. Όπως για παράδειγμα το Geekbuying που ανήρτησε ήδη την ξεχωριστή σελίδα προσφορών για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Σε αυτήν θα βρείτε πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών (smartphones, tablets, gadgets, action cameras, TV boxes κλπ.), αλλά και στολίδια για τις γιορτές, αν και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα φτάσουν στην ώρα τους για να στολίσετε το σπίτι σας. Όπως και να 'χει, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να βρούμε αξιόλογες προσφορές για όσα σχετίζονται με την τεχνολογία.

Φέτος, το κατάστημα Geekbuying προσφέρει στους πρώτους 500 που θα πραγματοποιήσουν αγορές άνω των $70 ένα δώρο, το οποίο μπορούν να επιλέξουν από τη σχετική ενότητα στην κεντρική σελίδα των προσφορών. Η διαδικασία για την απόκτηση του είναι απλή: το προσθέτεις στο καλάθι σου και στη συνέχεια δηλώνεις τον κωδικό XMASGIFT για να μηδενιστεί η αξία του. Σημειώστε, επίσης, ότι τα freebies θα πρέπει να προέρχονται από την ίδια αποθήκη με αυτήν του προϊόντος που αγοράσατε (π.χ. αν αγοράσεις από την Κίνα, το freebie θα πρέπει να προέρχεται από εκεί και όχι από τις ευρωπαϊκές αποθήκες ή αυτή του Χονγκ Κονγκ).

Εκτός από αυτήν την κεντρική σελίδα, το Geekbuying έχει στήσει ξεχωριστές σελίδες με προσφορές για τα smartphones και τα TV boxes, τις κατηγορίες δηλαδή όπου καταγράφονται οι περισσότερες πωλήσεις. Σε αυτήν των smartphones θα βρείτε flash sales που ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και ενότητα για αποστολές από Ευρωπαϊκές αποθήκες έτσι ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα με το τελωνείο και να παραλάβετε τη συσκευή σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αν η παραγγελία σας ξεπερνά τα $100, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι FRIDAY2018ES αρκεί το smartphone που επιλέξατε να προέρχεται από την Ιταλική αποθήκη του Geekbuying.

Στη σελίδα των TV Boxes όλα τα προϊόντα προέρχονται από Ευρωπαϊκές αποθήκες, άρα ισχύουν όσα είπαμε προηγουμένως και επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι FGTWUELT για προιόντα αξίας από $70 και πάνω ή το MUSYNFPG αν η παραγγελία σας ξεπερνά τα $100. Σημειώστε ότι τα εκπτωτικά κουπόνια ισχύουν αποκλειστικά για τα προϊόντα που προέρχονται από την Ιταλική αποθήκη του Geekbuying.

Υπενθυμίζουμε ότι για αγορές που γίνονται από τις αποθήκες σε Κίνα ή Χονγκ Κονγκ θα πρέπει να επιλέξετε μέθοδο αποστολής EU/HKEU Priority Line για να αποφύγετε το τελωνείο.

Ενδεικτικά, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα παρακάτω:

Xiaomi Mi Box S 4K International Edition σε τιμή €78.02 με το κουπόνι OCTTV3 στο ταμείο

Beelink S2 Mini PC (8GB + 128GB) σε τιμή €227.72 με το κουπόνι OCTTV2 στο ταμείο

TANIX TX6 Android TV Box (4GB + 32GB) σε τιμή €51.44 με το κουπόνι JPAXMFOT στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €10.07 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line)

A95X PLUS Android TV Box (4GB + 32GB) σε τιμή €58.15 με το κουπόνι NNLGPLLM στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €11.49 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line)

Tronsmart Encore Earbuds (υποστηρίζουν Siri και Google Assistant) σε τιμή €43.32 με το κουπόνι LZMCEKMX στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €11.62 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line)

Tronsmart Element Force Bluetooth Speaker σε τιμή €68.03 με το κουπόνι QKVJRFZO στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €17.84 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line)

QCY M1 Pro Magnetic Earphones σε τιμή €31.79 με το κουπόνι WHXSVOBL στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €14.19 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line)

Xiaomi Roidmi F8 Smart Vacuum σε τιμή €294.04 με το κουπόνι LRLQFUCN στο ταμείο

Loading