Πασχαλινές προσφορές σε κλειδιά Windows και Office

Ξεκίνησαν οι πασχαλινές εκπτώσεις στο κατάστημα Goodoffer24 και για μια ακόμη φορά έχουμε τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τους υπολογιστές μας στις πιο σύγχρονες εκδόσεις των Windows και Office. Ο συγκεκριμένος τρόπος μας εξοικονομεί πολλά χρήματα σε σύγκριση με αυτά που θα ξοδεύαμε εάν αγοράζαμε το λογισμικό που μας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft, με ένα μόνο τίμημα: το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και συνήθως σε έναν υπολογιστή (εάν κάνεις format θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλο κλειδί).

Τα κλειδιά που πωλούνται στο Goodoffer24 είναι γνήσια και νόμιμα, ξεκλειδώνουν το λογισμικό και από εκεί και έπειτα λαμβάνουμε κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις και τα patches ασφαλείας απευθείας από τη Microsoft. Επομένως, πληρώνουμε σχεδόν το 1/10 της πραγματικής τιμής χωρίς να χάνουμε τίποτα από την επίσημη υποστήριξη της Microsoft, ούτε διακινδυνεύουμε την ασφάλεια του υπολογιστή με “σπασμένες” ή πειρατικές εκδόσεις.

goodoffer24-easter-2020.jpg

Στο διά ταύτα, για τις επόμενες ημέρες, το κατάστημα Goodoffer24 προσφέρει έκπτωση 30% στα παρακάτω προϊόντα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι TG30 στο ταμείο προτού ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Η διαδικασία αγοράς είναι πανεύκολη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading