Gmail: Νέο μενού γρήγορων ρυθμίσεων για τη web έκδοση της υπηρεσίας

Μια μικρή αλλά καλοδεχούμενη αλλαγή θα δούμε σύντομα στη web έκδοση της υπηρεσίας Gmail. Η Google ξεκίνησε να λανσάρει σε ορισμένους χρήστες το νέο μενού γρήγορων ρυθμίσεων, απ’ όπου μπορείς να διαμορφώσεις την εμφάνιση του inbox χωρίς να φεύγεις από αυτό.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εμφανιστεί αυτόματα το Quick Settings Menu στην επάνω δεξιά γωνία και από εκεί θα μπορείς να επιλέξεις άμεσα (και να δεις τη διαφορά) στην πυκνότητα των emails (default, comfortable, compact), να επιλέξεις ποια emails θα έχουν προτεραιότητα, να προσθέσεις τη δυνατότητα εμφάνισης του περιεχομένου ενός email χωρίς να το ανοίξεις, αλλά και να αλλάξεις το θέμα του λογαριασμού σου. Για όλα τα υπόλοιπα θα χρειαστεί και πάλι να μεταφερθείς στην ξεχωριστή σελίδα των ρυθμίσεων (π.χ. για να προσθέσεις υπογραφή, να ρυθμίσεις τη λειτουργία out-of-office, τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις κλπ.).

Το νέο Quick Settings Menu του Gmail εμφανίστηκε σε ορισμένους προσωπικούς λογαριασμούς χρηστών, αλλά και σε ορισμένους εταιρικούς της G Suite.

Remote file

[Google]

Loading