Γνήσια κλειδιά Windows 10 από μόλις €5.63 ανά PC

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη έκδοση του Windows 10 και από τότε η απόδοση του βελτιώνεται ασταμάτητα για να θεωρείται σήμερα η πιο σταθερή έκδοση Windows της αγοράς. Η εταιρεία εμπλουτίζει το σύστημα διαρκώς με νέα χαρακτηριστικά και επιδιορθώνει τα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και μετά την έλευση του Windows 11 αρκετοί χρήστες προτιμούν να παραμείνουν σε αυτό αντί να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων του καταστήματος Keysfan για το πρώτο τρίμηνο του 2022, τα κλειδιά - γνήσιες άδειες χρήσης για το Windows 10 καταγράφουν το μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης και γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει ακόμα μία σπουδαία προσφορά στο κοινό του, κατεβάζοντας την τιμή σε μόλις €7.25 ή €5.63 για όποιον αγοράσει δύο μαζί! Παράλληλα, τρέχουν εξίσου ενδιαφέρουσες προσφορές για άλλα προγράμματα της Microsoft, όπως οι σουίτες Office, το Windows 11 και συνδυασμοί τους.

keysfan-q1-hot-sale.jpg

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

Loading