God of War: Επιβεβαιώθηκε η τηλεοπτική μεταφορά από την Amazon

Από τον περασμένο Μάιο είχε διαρρεύσει ότι η Sony συμφώνησε με την Amazon για να αναλάβει η τελευταία την παραγωγή μιας live-action τηλεοπτικής μεταφοράς του παιχνιδιού God of War, αλλά χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες για να ανάψει οριστικά το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει το project.

Ενδεχομένως σε αυτό να βοήθησε η εξαιρετική πορεία του God of War Ragnarok και γενικότερα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με τις τηλεοπτικές - κινηματογραφικές μεταφορές πολλών video games. Όπως και να ‘χει, η υπηρεσία Amazon Prime Video παίρνει την ευθύνη να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά επάνω σε ένα από τα πιο δημοφιλή franchises όλων των εποχών και ευελπιστούμε ότι δεν θα τα θαλασσώσει.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι το project θα τρέξει ο Rafe Judkins, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς The Wheel of Time, μαζί με τους Mark Fergus και Hawk Ostby που έγιναν γνωστοί ως οι δημιουργοί της σειράς επιστημονικής φαντασίας The Expanses. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι θα συμμετέχουν στην παραγωγή τόσο η Sony Pictures Television, όσο και η PlayStation Productions.

Δεν γνωρίζουμε, πάντως, αν το σενάριο θα βασιστεί γενικότερα σε όλη την ιστορία του Kratos ή αν θα εστιάσουν μόνο στα πιο πρόσφατα God of War (2018) και God of War Ragnarok (2022). Επίσης, δεν έχει γίνει καμία αποκάλυψη για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ή το χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα.

Loading