Godfall: Αυτό είναι το πρώτο video game του PlayStation 5

Απέχουμε σχεδόν έναν χρόνο από την κυκλοφορία του PlayStation 5, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τις εταιρείες που θέλουν από τώρα να παρουσιάσουν video games για τη νέα παιχνιδοκονσόλα της Sony. Την αρχή κάνει η Gearbox με το Godfall, το οποίο αναπτύσει η Counterplay Games.

Η τελευταία περιγράφει το Godfall ως ένα AAA τίτλο με real-time μάχες σώμα-με-σώμα σε third-person οπτική και θεωρεί ότι η εμπειρία θα είναι η καλύτερη δυνατή όταν παίζεις μαζί με φίλους. Το παιχνίδι βασίζεται στην Unreal Engine 4 της Epic Games, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 και αργότερα θα το δούμε στα Windows PCs μέσα από το Epic Games Store.

Στο πρώτο trailer του Godfall που προβλήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2019, βλέπουμε τρεις ήρωες να πετούν κοντά στα ερείπια ενός κτιρίου, ενώ είναι εξοπλισμένοι με ειδικές πανοπλίες και κράνη, και ο καθένας κρατά ένα ιδιαίτερο όπλο που μοιάζει να είναι ενισχυμένο με μαγικές ιδιότητες. Ήδη χαρακτηρίζεται ως ένα Destiny με hack-and-slash gameplay.

Loading