Οι αναζητήσεις στον Google Chrome οδηγούν σε κενή σελίδα. Δείτε πως να το διορθώσετε!

Google Blank Page Fix

Όσοι χρησιμοποιείτε τον Google Chrome browser προφανώς έχετε συνηθίσει να πραγματοποιείτε αναζητήσεις απευθείας από την address bar. Όμως, εδώ και μερικές ώρες υπάρχουν αναφορές από αρκετούς χρήστες (ανάμεσα τους κι εγώ) ότι μόλις επιχειρήσουν μια αναζήτηση με τον προαναφερθέντα τρόπο οδηγούνται αυτόματα σε μια κενή σελίδα (blank.html).

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για ποιο λόγο γίνεται αυτό, αλλά όσοι έχει παρατηρήσει το πρόβλημα μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα για να το επιδιορθώσετε:

Πατήστε το κουμπί με το γαλλικό κλειδί (δεξιά από την address bar) και επιλέξτε "Settings". Θα μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις για τον Google Chrome και από εκεί πατήστε την επιλογή "Manage Search Engines".

1. Δημιουργήστε μια εναλλακτική διεύθυνση αναζήτησης από τον τομέα "Other Search Engines", ονομάστε την όπως επιθυμείτε, αλλά στο URL θα γράψετε "https://www.google.com/search?q=%s"

2. Κάνετε τη νέα διεύθυνση αναζήτησης default, αλλά να είστε σίγουροι ότι η παλιά διεύθυνση παραμένει ως έχει.

3. Μπορείτε να πραγματοποιείτε αναζητήσεις με αυτόν τον τρόπο μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, χωρίς καν να επανεκκινήσετε τον browser.

[via TNW]

Loading