Το Project Fi μετονομάζεται σε Google Fi και υποστηρίζει πλέον iPhone και τα περισσότερα Android smartphones

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της δικής της υπηρεσίας παροχής τηλεπικοινωνιών (σε περιορισμένη κλίμακα στις ΗΠΑ), η Google προχωρά στο rebranding και ανοίγει την υποστήριξη της για τα iPhone και για σχεδόν όλα τα Android smartphones. Στο εξής, το Project Fi μετονομάζεται σε Google Fi, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει τα προνόμια που γνωρίζουμε από τότε.

Με την υπηρεσία Google Fi, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεταπηδούν σε πληθώρα WiFi hotspot και να εκμεταλλεύονται τα δίκτυα 4G LTE των T-Mobile και Sprint, με τη συσκευή τους να επιλέγει αυτόματα την καλύτερη δυνατή σύνδεση. Το πρόβλημα, πάντως, είναι ότι για να έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Google Fi θα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου κάποιο από τα (λίγα) προτεινόμενα smartphones του προγράμματος.

Δεν θα επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρεις, μιας και αφορά καθαρά την αγορά των ΗΠΑ, αλλά καλό είναι να εξοικειωνόμαστε με το brand Google Fi, αφού ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσει η Google να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

[Google]

Loading