H Google ανακοινώνει τα Helpouts για να λαμβάνεις συμβουλές από ειδικούς μέσω real-time video

helpouts

Τελικά οι φήμες που ήθελαν τη Google να ετοιμάζει μια επέκταση των Hangouts που θα ακούει στο όνομα Helpouts και θα λειτουργεί ως ένα μέσο real-time επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρήσεις και μεμονωμένους χρήστες επιβεβαιώθηκαν, με τη Google να καλεί τώρα όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εγγραφούν στη νέα της υπηρεσία.

Όπως είδαμε, τα Helpouts θα αποτελούν ένα εργαλείο live βιντεοδιασκέψεων που θα συνδέει τους ειδικούς με αυτούς που αναζητούν γνώση πάνω σε ποικίλα θέματα όπως υπολογιστές, εκπαίδευση, φαγητό, υγεία, χόμπι, επιδιορθώσεις κ.ο.κ. Με αυτόν τον τρόπο οι τελευταίοι δε θα χρειάζεται να συμπληρώνουν φόρμες, να αποστέλουν email ή να προσπαθούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους ειδικούς αλλά θα επικοινωνούν μαζί τους πιο άμεσα λαμβάνοντας τις απαντήσεις που θέλουν από την άνεση του σπιτιού τους.

Οι επιχειρήσεις θα χρεώνουν είτε ανά διάσκεψη είτε ανά λεπτό (ή και δωρεάν) και η Google θα λαμβάνει προμήθεια 20%. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν μείνει ικανοποιημένος θα του επιστρέφεται το συνολικό ποσό των χρημάτων του.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Loading