Google Maps: Θα εμφανίζει τιμές διοδίων και τα φανάρια στις διαδρομές

Η Google ανακοίνωσε ορισμένες πολύ χρήσιμες νέες λειτουργίες για την υπηρεσία Google Maps, οι οποίες θα εμφανιστούν στους χρήστες σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές των διοδίων προτού ξεκινήσουν το ταξίδι τους και φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης διαδρομής για να αποφεύγεις όσο γίνεται τα διόδια για να φτάσεις στον προορισμό σου. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα εμφανιστεί πρώτα σε ΗΠΑ, Ινδία, Ινδονησίας και Ιαπωνία ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, ενώ θα επεκταθεί σε περισσότερες χώρες σύντομα.

google-maps-update.jpg

Επίσης, η Google θα εμφανίζει τα φανάρια και τα σήματα STOP στις διαδρομές που επιλέγει ο χρήστης, αλλά και ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις σημαντικότερες τοποθεσίες σε ορισμένες πόλεις όπως το φάρδος των δρόμων, τις νησίδες κλπ. Αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην εφαρμογή Google Maps για συσκευές Android, iOS και στα Android Auto και Apple CarPlay.

Τέλος, οι χρήστες συσκευών iOS θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο widget για άμεση πρόσβαση σε διαδρομές από την καρτέλα Go, ενώ οι κάτοχοι Apple Watch θα βλέπουν οδηγίες πλοήγησης για προκαθορισμένες διαδρομές (π.χ. Home, Work) πατώντας στην αντίστοιχη συντόμευση στο ρολόι τους. Αυτά θα εμφανιστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[Google]

Loading