Google Meet: Επέκταση της δωρεάν απεριόριστης χρήσης έως 30 Ιουνίου 2021

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η Google έπαιρνε την απόφαση να ανοίξει την υπηρεσία τηλεδιασκέψεων Google Meet για όλους τους χρήστες, μια κίνηση που έγινε προκειμένου να διευκολυνθούν εκατομμύρια εργαζόμενοι που εξαναγκάστηκαν σε τηλεργασία λόγω της πανδημίας COVID19.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τότε πως θα προσφέρει την υπηρεσία Google Meet εντελώς δωρεάν σε όλους για τηλεδιασκέψεις απεριόριστης διάρκειας, ενώ κανονικά η δωρεάν χρήση έχει όριο 60 λεπτών. Στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη αποφάσισε να επεκτείνει τη δωρεάν απεριόριστη χρήση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, ενώ σήμερα που φτάσαμε στην καταληκτική ημερομηνία δίνει ακόμα μία παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι το Google Meet υποστηρίζει τηλεδιασκέψεις έως 100 ατόμων, ενώ είναι διαθέσιμο ως ξεχωριστή εφαρμογή και μέσα από την υπηρεσία Gmail.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading