Google Meet: Ξεκίνησε το λανσάρισμα των δωρεάν τηλεδιασκέψεων [Screenshots]

Πριν από μερικές ημέρες η Google ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει πλεόν σε όλους τους χρήστες δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή Google Meet για τηλεδιασκέψεις έως 100 ατόμων. Από σήμερα έχει αρχίσει να εμφανίζεται η σχετική επιλογή στο Gmail σε ορισμένους χρήστες και για καλή μας τύχη, ο λογαριασμός του techgear.gr είναι μέσα σε αυτό το πρώτο κύμα.

Η Google είχε διευκρινήσει στην ανακοίνωση της ότι το λανσάρισμα θα γίνει σταδιακά από τις αρχές Μαΐου και μάλιστα μέχρι το Σεπτέμβριο θα προσφέρει απεριόριστη διάρκεια στις τηλεδιασκέψεις για όλους τους χρήστες. Από εκεί και πέρα, θα εξακολουθήσει να είναι δωρεάν η χρήση και πάλι με τη συμμετοχή έως 100 ατόμων, αλλά θα τεθεί χρονικός περιορισμός 60 λεπτών για κάθε τηλεδιάσκεψη.

google-meet-greece-1.jpg

Ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγάλος για όλους και μένει να δούμε αν θα αντέξουν το “χτύπημα” της Google, οι υπόλοιποι παίκτες όπως Microsoft, Zoom και Facebook (Messenger Rooms, WhatsApp). Υπενθυμίζουμε ότι ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι και η Telegram που σημείωσε πολύ σημαντική αύξηση στον αριθμό των χρηστών που έχουν προτιμήσει την υπηρεσία της.

Google Meet - [Google Play Link]

Google Meet - [App Store Link]

Loading