Google Music: Η μουσική υπηρεσία έρχεται και στην Ευρώπη στις 13 Νοεμβρίου

Στο περιθώριο των χτεσινών παρουσιάσεων των Nexus 4, Nexus 10 και Android 4.2 Jelly Bean, η Google ανακοίνωσε ότι η μουσική υπηρεσία Google Music θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη (σε μερικές χώρες, όχι Ελλάδα προς το παρόν) από τις 13 Νοεμβρίου.

Google Music - Techgear.gr

Η μουσική υπηρεσία είναι διαθέσιμη εδώ και 1 χρόνο στις ΗΠΑ, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ανεβάζουν τη μουσική σε cloud (περίπου 20.000 τραγούδια/χρήστη) και να έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε υπολογιστή, καθώς επίσης και να αγοράζουν ψηφιακά τραγούδια.

Με αφορμή το λανσάρισμα εκτός ΗΠΑ, η Google εγκαινιάζει και λειτουργία τύπου iTunes Match, χάριν στην οποία θα σκανάρονται τα αρχεία του χρήστη και όσα υπάρχουν στη βάση δεδομένων του Google Play θα μεταφέρονται αυτόματα στον online λογαριασμό του, γλιτώνοντας έτσι χρόνο για το upload.

Περιμένουμε το λανσάρισμα και στη χώρα μας, αλλά όσοι παρακολουθήσατε την κάλυψη μας για το Google Music παλαιότερα θα θυμάστε ότι υπάρχει τρόπος να έχετε πρόσβαση ακόμη και τώρα (βλ. εδώ).

Loading