Βρες τη χαμένη συσκευή Android ή iOS μέσα από το Google My Account

find-phone

Έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα του “My Account”, το κέντρο ελέγχου για όλες τις λειτουργίες που αφορούν την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των λογαριασμών που διατηρούν οι χρήστες στη Google, η εταιρεία προσθέτει ορισμένα πολύ χρήσιμα εργαλεία και νέους τρόπους πρόσβασης.

Κορυφαίο νέο εργαλείο είναι το “Find Your Phone“, το οποίο δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να βρει την τοποθεσία της χαμένης συσκευής του, να το καλέσει, να το κλειδώσει, να ασφαλίσει τον λογαριασμό του ή ακόμη και να αφήσει έναν αριθμό επικοινωνίας επάνω στην οθόνη για το ενδεχόμενο που το βρει κάποιος καλός Σαμαρείτης. Το εργαλείο θα είναι προσβάσιμο και με φωνητική εντολή “I lost my phone”, για συσκευές Android και iOS.

My_Account

Προηγουμένως, ήταν εφικτό να βρεις τη χαμένη συσκευή σου μέσα από την εφαρμογή Android Device Manager, αλλά μόνο για συσκευές Android.

Ακόμη, ο χρήστης θα μπορεί να εισέρχεται στο “My Account” με τη φωνητική εντολή “OK Google, show me my Google account”, η οποία σύντομα θα υποστηρίζεται σε περισσότερες γλώσσες. Τέλος, αν ο χρήστης πραγματοποιήσει αναζήτηση με το όνομα του, τότε θα του εμφανίζεται συντόμευση για το “My Account”, αρκεί να είναι συνδεδεμένος στο Google account του.

[Google]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Android, Google, iOS, Mobiles. Bookmark the permalink.