Google Photos: Η νέα λειτουργία Cinematic δίνει άλλη ζωή στις λήψεις

Η Google αναβαθμίζει εκ νέου την υπηρεσία Google Photos με μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Cinematic, χάριν στην οποία δημιουργείται αυτόματα ένα τρισδιάτατο εφέ σε ορισμένες από τις λήψεις που έχει αποθηκεύσει ο χρήστης στον λογαριασμό του.

Remote file

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να δούμε το Cinematic εφέ, αρκεί μια βόλτα από την ενότητα Memories στην εφαρμογή του Google Photos. Η διαδικασία γίνεται με χρήση αλγορίθμου μηχανικής μάθησης ούτως ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τρισδιάστατο εφέ, ακόμη και αν η αρχική λήψη δεν περιείχε πληροφορίες βάθους πεδίου από την κάμερα με την οποία έγινε η λήψη.

Όπως πάντα, το Cinematic εφέ θα εμφανιστεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες ημέρες και γι’ αυτό κάποιοι μπορεί να μην το έχουν παρατηρήσει μέχρι στιγμής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Google]

Loading