Google Photos: Επανασχεδιασμός για τη δημοφιλή υπηρεσία

Μετά από αρκετό καιρό, η Google προχωρά στον επανασχεδιασμό της υπηρεσίας Google Photos για συσκευές Android και iOS, ενσωματώνοντας νέα στοιχεία και φέρνοντας στο επίκεντρο τις αναμνήσεις για να παρακολουθείς σημαντικές στιγμές από το παρελθόν.

Remote file

Συνολικά η νέα εμφάνιση είναι πιο απλοποιημένη με τρεις κεντρικούς τομείς αντί για τέσσερις, περιλαμβάνει χάρτη για να βλέπεις τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με βάση την τοποθεσία (εάν φυσικά έχεις ενεργοποιημένο το location tagging), μεγαλύτερα thumbnails, auto-play στα videos, βελτιωμένο σύστημα αναζήτησης και πιο ξεκάθαρες επιλογές στην ενότητα Library για να οργανώνεις καλύτερα τις χιλιάδες λήψεις σου.

Remote file

Σε ότι αφορά τα Memories, θα δούμε περισσότερες αναμνήσεις που εξάγονται από τις συλλογές μας αυτόματα κάθε εβδομάδα και θα υπάρχει δυνατότητα να κρύψεις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους ή ανθρώπους ( αν δεν θέλεις να θυμάσαι κάτι θα υπάρχει η επιλογή να μη σου εμφανίζεται).

Remote file

Το νέο Google Photos έχει εμφανιστεί ήδη στις δικές μας συσκευές Android και iOS, αλλά ακόμη και αν δεν το βλέπετε, αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

[Google]

Loading