Google Pixel 3 / 3 XL: Μια πρώτη καθαρή ματιά 360° σε videos με CAD renders

Στις αρχές Ιουνίου είχαμε δει τις πρώτες φωτογραφίες ενός πρωτότυπου του Google Pixel 3 XL από τους XDA Developers, αλλά σήμερα ήρθε η σειρά των @onleaks και Mysmartprice να αποκαλύψουν τη δική τους άποψη για τα νέα smartphones της Google. Ειδικά ο @onleaks φημίζεται για την ακρίβεια των renders που δημιουργεί βασισμένος σε διαρροές και σχέδια που έρχονται στα χέρια του.

Αν αποδεχτούμε ότι έχει πέσει μέσα και αυτή τη φορά, τα Google Pixel 3 / 3 XL θα διατηρήσουν τη μινιμαλ κατασκευή τους με την υποδοχή USB Type-C στο κάτω μέρος (δεν υπάρχει υποδοχή 3.5mm) και για πρώτη φορά δίπλα της θα τοποθετηθεί η υποδοχή για κάρτα SIM, ενώ στο πίσω μέρος εξακολουθεί να υπάρχει μονή κάμερα και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αμφότερα θα ακολουθήσουν τη μόδα για αναλογία οθόνης 18:9, με το Pixel 3 XL να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα σε αναλογία 19:9 και notch.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τελικά σχέδια, αλλά το ένδοξο παρελθόν του @onleaks μας επιτρέπει να θεωρήσουμε ότι πάνω-κάτω αυτό θα είναι το design. Ακόμη, το mysmartprice αποκαλύπτει τις διαστάσεις των δύο μοντέλων:

  • 145.6 x 68.2 x 7.9mm για το Pixel 3
  • 158 x 76.6 x 7.9mm για το Pixel 3 XL

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Loading