Πριν από δύο ημέρες, ο Ουκρανός blogger Ivan Luchkov μοιράστηκε ένα unboxing video του Google Pixel 3 XL μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και σήμερα επιστρέφει με ένα νέο hands-on video της συσκευής απ' όπου παίρνουμε μια γεύση για το περιβάλλον χρήσης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αφού το δοκιμάζει στο AnTuTu.

Από τα αποτελέσματα του AnTuTu εκμαιεύουμε ότι το Google Pixel 3 XL θα διαθέτει οθόνη 6.7'' ανάλυσης QHD+ (2960 x 1440), επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845, επεξεργαστή γραφικών Adreno 630 GPU, 4GB μνήμη RAM, μπαταρία 3430mAh, λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie, μονή κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρα ανάλυσης 12.2MP και τριπλή (!) κάμερα στην πρόσοψη με αισθητήρες 8.1MP. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σφάλμα στο AnTuTu, αλλά δεν αποκλείεται η πιθανότητα ο τρίτος αισθητήρας να αφορά καθαρά τη λειτουργία 3D Face ID που θα ενσωματώσει η Google.

Αναμένουμε περισσότερα από τον Luchkov μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς υποσχέθηκε ότι θα δημοσιεύσει αναλυτικό video-review της συσκευής που έχει στα χέρια του. Μένει να δούμε αν πρόκειται για τελικό προϊόν ή για prototype, αφού η επίσημη παρουσίαση των νέων Pixel 3 smartphones θα γίνει πιθανότατα στις αρχές Οκτωβρίου.

[via]

Advertisements