Η Google είδε το αγοραστικό κοινό να αγκαλιάζει τα Pixel smartphones, παρά την αρκετά υψηλή τιμή τους, αλλά μάλλον βιάστηκε να πανηγυρίσει για την επιτυχία τους, καθώς τις τελευταίες ημέρες έρχονται στο προσκήνιο αναφορές για διάφορα θεματάκια που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες.

Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν μερικοί χρήστες παραπονέθηκαν πως οι λήψεις της κάμερας καλύπτοταν από ένα μωβ πέπλο και εμφάνιζαν ξένα στοιχεία, ενώ αργότερα αναφέρθηκαν παραμορφώσεις στον ήχο όταν το ηχείο έπαιζε σε μέγιστη ένταση.

Τα πράγματα, όμως, άρχισαν να σοβαρεύουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς πολλοί αναφέρουν ξαφνικά κολλήματα που διαρκούν από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι και μερικά λεπτά. Επίσης, σήμερα ακούμε για πρώτη φορά ότι ορισμένα Pixel smartphones κλείνουν λόγω μπαταρίας, παρά το γεγονός ότι η ένδειξη είναι στο 25-30% (υπάρχει και αναφορά για 60%).

Η Google συνήθως λύνει αυτά τα ζητήματα με αντίστοιχες αναβαθμίσεις του λογισμικού, επομένως, θα περιμένουμε το λανσάρισμα του νέου patch στις αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα εξετάσουμε αν εξακολουθούν να υφίστανται αυτά τα ζητήματα.

[1, 2]

Advertisements