Για πρώτη φορά οι χρήστες Android θα επιλέξουν αυτοί τις κορυφαίες εφαρμογές και παιχνίδια της χρονιάς

Έφτασε και πάλι ο καιρός για την ανάδειξη των κορυφαίων εφαρμογών και παιχνιδιών του καταστήματος Google Play, αλλά σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές η Google αποφάσισε φέτος να δώσει τον λόγο στους χρήστες. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ψηφίσουν για δύο εβδομάδες (από 12 Νοεμβρίου έως 29 Νοεμβρίου) για τα Google Play User's Choice Awards 2018.

Τα προηγούμενα χρόνια, η Google προχωρούσε απλά στην ανακοίνωση των κορυφαίων εφαρμογών για συσκευές Android με βάση ορισμένα κριτήρια που αφορούσαν τη δημοφιλία, την ευχρησία, το όμορφο design και την υποστήριξη της εφαρμογής μετά το λανσάρισμα της (updates). Ως επί το πλείστον, οι εφαρμογές που βλέπαμε στις λίστες ήταν όντως οι κορυφαίες.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία έκρινε ότι θα έπρεπε και οι ίδιοι οι τελικοί χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις κορυφαίες μέσω του λογαριασμού τους στο κατάστημα. Φυσικά, δεν θα μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε από τα εκατομμύρια εφαρμογές και παιχνίδια του Google Play. Η επιλογή θα γίνεται μέσα από 20 εφαρμογές όπως τα Tik Tok, Reddit, Uber Eats κλπ. και από άλλα τόσα παιχνίδια όπως τα Pokémon Go, The Sims, Candy Crush Friends Saga κλπ.

[via]

Loading