Google+: Μεταφορά των επαφών σας και απόκρυψη του φύλου σας

Google Plus Home

Όσοι από εσάς διαθέτετε ήδη λογαριασμό στο Google+, το πιθανότερο είναι ότι θα θέλατε να γινόταν με κάποιο τρόπο να μεταφέρετε τις επαφές σας από το Facebook στους 'Κύκλους' σας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, όπως καταλαβαίνετε, δε θα συνέφερε ιδιαίτερα τη Facebook...

Από την άλλη πλευρά, η Google φαίνεται να έχει εισακούσει τις προσευχές όλων μας, αφού μέσα στις επόμενες μέρες σχεδιάζει να κυκλοφορήσει έναν νέο Address Book Uploader. Στο παρακάτω video ο Rohit Khare της Google μας εξηξεί πώς θα μπορούμε να βρίσκουμε τους φίλους μας στο Google+:

Επειδή, όμως, εκτός από τους φίλους υπάρχουν πάντα και οι άγνωστοι, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιούν κανένα προσωπικό τους στοιχείο, ούτε καν το φύλο τους. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία και επιθυμείτε να κρατάτε το φύλο σας ιδιωτικό, μπορείτε να ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Εξάλλου, θα έχετε παρατηρήσει ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ανασταλλεί η λειτουργία του λογαριασμού μας στο Google+. Η Google μας ενημέρωσε με email ότι οι ιστοσελίδες, εταιρίες, οργανισμοί κλπ. θα μπορούν να συμμετέχουν στο Google+ Business που θα δημιουργηθεί μέσα στους επόμενους μήνες και πιθανότατα θα είμαστε μέλος της δοκιμαστικής έκδοσης.

Google+ Business Profiles Techgear

Τέλος, για όσους δεν έχετε λάβει ακόμα πρόσκληση δεν χρειάζεται να αγχώνεστε και πολύ, αφού το πιθανότερο είναι ότι από την 31η Ιουλίου θα ανοίξει οριστικά για όλο τον κόσμο! Μέχρι τότε, καλύτερα απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα!

[πηγή google]
Loading