Παιχνίδια και Ερωτήσεις στο Google+ (;)

Τμήμα του κώδικα του Google+ αποκαλύπτει την ύπαρξη δύο τουλάχιστον από τις υπηρεσίες που αναμένεται να δούμε στο νέο κοινωνικό δίκτυο και δεν είναι άλλες από Παιχνίδια και Ερωτήσεις!

Την ύπαρξη των παιχνιδιών λίγο πολύ τη φανταζόμασταν. Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως ήταν ότι τα παιχνίδια αυτά ενδέχεται να προέρχονται από τη Zynga, γνωστή για τα παιχνίδια Farmville, Mafia Wars, Texas HoldEm και πολλά άλλα. Την περασμένη χρονιά, μάλιστα, η Google επένδυσε στη Zynga περισσότερα από $100 εκατομμύρια, ενώ φήμες έκαναν λόγο για μεγαλύτερη μελλοντική συνεργασία. Να λοιπόν που η συνεργασία αυτή πιθανώς να σχετίζεται με το Google+ !

Η δεύτερη υπηρεσία που αναμένεται να δούμε στο Google+ είναι αυτή των Ερωτήσεων. Οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται με τους φίλους τους ερωτήσεις και στη συνέχεια να σχολιάζουν τις απαντήσεις.

Δε νωρίζουμε πότε ακριβώς οι δύο αυτές υπηρεσίες θα ενσωματωθούν στο νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, το πιθανότερο είναι, όμως, ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πριν το Google+ ανοίξει τις πύλες του για όλους...

Εσείς πήρατε invite;

[πηγή Google+ code]
Loading