Grand Theft Auto 6: Αποκαλύφθηκε επίσημα το πρώτο trailer!

Η Rockstar Games προχώρησε τελικά στα αποκαλυπτήρια του Trailer 1 για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 μερικές ώρες νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά ανακοινώσει, πιθανότατα εξαιτίας της διαρροής μιας έκδοσης του σε χαμηλή ανάλυση στο X (πρώην Twitter).

Το περίφημο trailer, που μόνο η ανακοίνωση του έσπασε κάθε ρεκόρ στο X, ξεκινά ξημερώνοντας στη Vice City υπό τους ήχους του Love is a Long Road του Tom Petty, με μία σωφρονιστική υπάλληλο να ρωτά την Lucia αν γνωρίζει για ποιον λόγο βρίσκεται στο ίδρυμα και εκείνη να αποκρίνεται ότι φταίει η κακή της τύχη. Έπειτα πέφτει το σήμα της εταιρείας επάνω από τη Vice City Beach και στη συνέχεια βλέπουμε διάφορες εικόνες από την πόλη, τους κατοίκους, τις περιοχές κλπ.

Αν και δεν ακούγεται κάποια ανδρική φωνή, το GTA 6 θα περιλαμβάνει δύο playable χαρακτήρες που πιθανότατα είναι ζευγάρι. Σίγουρα θα είναι η Lucia (για πρώτη φορά γυναίκα πρωταγωνίστρια στη σειρά) και από προηγούμενες διαρροές περιμένουμε πως ο άνδρας θα είναι ο Jason. 

Στόχος της Rockstar Games είναι να κυκλοφορήσει το Grand Theft Auto 6 μέσα στο 2025, επομένως, έχουμε μπροστά μας αρκετό καιρό για να μάθουμε περισσότερα. Το σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα για PS5 και Xbox Series X/S, με την έκδοση για PC να αναμένεται μερικούς μήνες αργότερα (λογικά το 2026).

Loading