GTA 6: Τεράστια διαρροή από πρώιμη έκδοση, πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές [Update]

Δύσκολη η χθεσινή ημέρα για τη Rockstar Games, η οποία είδε να διαρρέουν στο Διαδίκτυο διάφορα gameplay videos από μια πρώιμη έκδοση του πολυαναμενόμενου GTA VI, το οποίο μπορεί να επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Φεβρουάρι, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία ούτε για την υπόθεση, ούτε για το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε στον Jason Schreier του δικτύου Bloomberg ότι όντως το υλικό προέρχεται από το GTA 6 και φυσικά φρόντισε να αποσυρθούν τα videos από τον ιντερνετικό αέρα, ενώ σημείωσε ότι προέρχονται από πολύ πρώιμη και μη ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού χωρίς να διευκρινίζει την παλαιότητα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο hacker κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση τόσο στον πηγαίο κώδικα του GTA 5, όσο και σε αυτήν την πρώιμη έκδοση του GTA 6, ζητώντας μάλιστα από την εκδότρια Take-Two Interactive να του κάνει μια προσφορά για να μην συνεχίσει τις διαρροές.

Δεν γνωρίζουμε αν η Take-Two ενέδωσε στις πιέσεις, αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα ζητήσει από τους εργαζόμενους της Rockstar να επιστρέψουν στα γραφεία της εταιρείας για να μειωθεί το remote working στο project για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Από όσα πρόλαβαν να γίνουν γνωστά από το υλικό που διέρρευσε, το GTA 6 λαμβάνει χώρα στη Vice City και οι playable χαρακτήρες είναι ο Jason και η Lucia, ένα ζευγάρι σε στυλ Bonnie και Clyde.

Update: Η Rockstar εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό που αναφέρει τα εξής,

Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι για το γεγονός ότι έρχονται στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για το επόμενο παιχνίδι μας με αυτόν τον τρόπο. Η δουλειά μας επάνω στο νέο Grand Theft Auto θα συνεχιστεί όπως ήταν προγραμματισμένο και θα παραμείνουμε αφοσιωμένοι όσο ποτέ άλλοτε για να προσφέρουμε σε εσάς τους gamers μια εμπειρία που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
Δεν περιμένουμε κάποια επίπτωση στην λειτουργία των live υπηρεσιών μας (π.χ. GTA Online) ούτε κάποια επίπτωση στην εξέλιξη των projects μας. Θα επανέλθουμε σύντομα και φυσικά θα παρουσιάσουμε με τον σωστό τρόπο το νέο παιχνίδι όταν θα είναι έτοιμο
Loading