Grim Fandango Remastered: Κυκλοφορεί στις 27 Ιανουαριου, έρχεται και remake του Day of the Tentacle!

dott

Ο Tim Schafer πήρε τον λόγο στο πλαίσιο της εκδήλωσης PlayStation Experience και αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του Grim Fandango Remastered, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του (Double Fine) εργάζεται επάνω στο remastering και του Day of the Tentacle!

Σε ό,τι αφορά το Grim Fandango Remastered, το περιμένουμε στις 27 Ιανουαρίου 2015 για Windows PC, Mac, Linux, PS4 και PS Vita, με αναβαθμισμένα γραφικά και ήχο, νέο σύστημα φωτισμού και νέο σύστημα gameplay, από τα οποία μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο παρακάτω video.

Σχετικά με το Day of the Tentacle, ο Schafer δήλωσε ότι το remastering βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά θα μείνει πιστό στο καρτουνίστικο στυλ του original για να συστηθεί σε ένα νέο κοινό και θα κυκλοφορήσει επίσης σε Windows PC, Mac, Linux, PS4 και PS Vita. Τέλος, στόχος του είναι να προχωρήσει σε remastering όλων των παλιών παιχνιδιών της LucasArts/Lucasfilms, αλλά θα πρέπει να λάβει τις απαραίτητες άδειες από την Disney. Zak McKracken ρε παιδιά!

Loading