GTA V: Έρχεται σε PS5 και Xbox Series X με σημαντικές αναβαθμίσεις

Με την εκκίνηση της εκδήλωσης της Sony για το PlayStation 5 εμφανίστηκε μπροστά μας το logo της Rockstar και επικράτησε πανζουρλισμός, διότι η πλειοψηφία του κοινού πίστεψε πως θα αποκαλυφθεί το GTA 6. Τελικά, η συμμετοχή της Rockstar Games περιορίστηκε στην ανακοίνωση μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του GTA V για τη νέα παιχνιδοκονσόλα (και για το Xbox Series X), με περισσότερο υλικό και διάφορα perks για τους gamers.

Στο “νέο” GTA V θα δούμε σημαντικές αναβαθμίσεις σε τεχνικό επίπεδο, στην απόδοση και φυσικά στα γραφικά, με τη Rockstar να εκμεταλλεύεται πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες του PS5. Σημειώστε, επίσης, ότι το GTA Online θα είναι διαθέσιμο ως αυτόνομος τίτλος για όποιον θέλει να παίζει μόνο αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα perks, όλοι οι συνδρομητές του PS Plus θα λαμβάνουν κάθε μήνα $1 εκατ. για το GTA Online μέχρι να κυκλοφορήσει το τελευταίο για το PS5 το 2021. Τα χρήματα αυτά θα αποθηκεύονται στο Maze Bank Account του κάθε παίκτη μέσα σε 72 ώρες αφότου πραγματοποιήσει login. Επιπλέον, η πρόσβαση στο GTA Online θα είναι δωρεάν για το πρώτο τρίμηνο, αρκεί φυσικά να έχεις πληρωμένη τη συνδρομή στο PS Plus.

Loading