Αναφορά: Η Sony έχει ήδη πληρώσει πολλά για 1 μήνα αποκλειστικότητας του GTA VI στο PS5!

Διπλή φωτιά άναψε σήμερα η ιστοσελίδα TweakTown βάζοντας στην ίδια πρόταση δύο από τα σημαντικότερα πράγματα που περιμένει ο μέσος gamer μέσα στα επόμενα χρόνια: το Grand Theft Auto 6 (GTA VI) και το PlayStation 5 (PS5)!

Για την ακρίβεια, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ανακάλυψε στο Pastebin μια ανάρτηση σχετική με την επόμενης γενιάς παιχνιδοκονσόλα της Sony και μέσα σε αυτή γινόταν λόγος για το επόμενο επεισόδιο της τρομερά επιτυχημένης σειράς παιχνιδιών της Rockstar Games.

Σε ό,τι αφορά το PS5 φημολογείται ότι θα διαθέτει επεξεργαστή AMD Zen 2 CPU και επεξεργαστή γραφικών AMD Navi GPU με 24GB μνήμη GDDR6, αμφότεροι κατασκευασμένο με τη αρχιτεκτονική κλίμακας 7nm. Η κυκλοφορία του τοποθετείται το Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2020 μαζί με το λανσάρισμα του GTA VI και μάλιστα η Sony λέγεται ότι έχει πληρώσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να έχει την αποκλειστικότητα στο PS5 τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας.

Με δεδομένη την επιτυχία του GTA V, η απόφαση της Sony είναι μάλλον δικαιολογημένη διότι θα μπορέσει να δελέασει πληθώρα από gamers που θα σπεύσουν να αγοράσουν πακέτο το PS5 με το GTA VI.

[via]

Loading