Halloween με κλειδιά Windows 10 και Office σε τρομερές τιμές

Το Halloween βρίσκεται προ των πυλών και το κατάστημα Keysworlds γιορτάζει το γεγονός με μια σειρά εκπτώσεων σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft (Windows 10, Office 2016/2019) που μας δίνουν και πάλι την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τους παλιούς υπολογιστές μας στις τελευταίες εκδόσεις χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, εάν προχωρήσουμε σε αγορά του διπλού κλειδιού για Windows 10 Pro το κόστος για το καθένα ανέρχεται σε μόλις €5.22!

halloween-keysworlds.jpg


Συγκεκριμένα, δηλώνοντας το κουπόνι KWSS45 στο ταμείο κερδίζουμε έκπτωση 45% για την αγορά των παρακάτω προϊόντων, με τις αναγραφόμενες τιμές να είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού:

Για όσους έχουν ήδη εγκατεστημένο το Windows 10 και ενδιαφέρονται για τη σουίτα Microsoft Office ή επιθυμούν να αγοράσουν πακέτο Windows 10 + Office, τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι KWSS50 στο ταμείο για να μειωθεί η τιμή των κλειδιών στη μισή τιμή:

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες προσφορές θα είναι διαθέσιμες μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων, επομένως, εάν είχατε στο πρόγραμμα να προχωρήσετε σε αναβαθμίσεις, θα ήταν καλό να βιαστείτε για να τις προλάβετε.

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading