Halo 3: Κυκλοφορεί για Windows PCs στις 14 Ιουλίου 2020!

Μόλις…13 χρόνια χρειάστηκε να περάσουν από την κυκλοφορία του Halo 3 στο Xbox μέχρι να το δούμε και σε Windows PCs. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Ο επίσημος λογαριασμός Halo στο Twitter ενεργοποιήθηκε σήμερα για να ανακοινώσει πως το Halo 3 θα είναι διαθέσιμο μέσα από το Microsoft Store και το Steam στις 14 Ιουλίου 2020, αλλά και δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Το Halo 3 αποτελεί δουλειά της Bungie και είναι το τελευταίο κεφάλαιο της original τριλογίας Halo, προτού δηλαδή αναλάβει τη σειρά η 343 Industries. Παρεμπιπτόντως, η τελευταία υποσχέθηκε πως θα φέρει στα Windows PCs και τα Halo 3: ODST και Halo 4. Εκτός από το κλείσιμο της ιστορίας, το Halo 3 ξεχώρισε για το εξαιρετικό multiplayer mode που περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό εργαλείο επεξεργασίας για να τοποθετούν οι παίκτες όπου θέλουν στον χάρτη τα οχήματα και τα όπλα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 23 Ιουλίου 2020 είναι προγραμματισμένη η νέα εκδήλωση Xbox 20/20 για τα αποκαλυπτήρια video games του Xbox Series X, με κεντρικό πρωταγωνιστή το Halo Infinite.

Loading