Halo Infinite Multiplayer, διαθέσιμο δωρεάν για Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S

Η Microsoft γιόρτασε χτες την 20η επέτειο του Xbox και ανάμεσα στα πολλά…συγκινητικά που είδαμε χτες ήρθε σαν δωράκι από την εταιρεία το λανσάρισμα του Halo Infinite Multiplayer δωρεάν για όλο τον κόσμο σε Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S!

Η κυκλοφορία του Halo Infinite Multiplayer έρχεται αρκετές ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα του βασικού παιχνιδιού, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8 Δεκεμβρίου 2021. Η Microsoft ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για beta έκδοση, ωστόσο, περιλαμβάνει 11 χάρτες για gameplay έως 8 παικτών (Arena) ή έως 24 παικτών (Big Team Battle), mode εκπαίδευσης απέναντι στο AI, Academy tutorials και πολλά game modes όπως τα Slayer, Oddball και Capture the Flag.

Halo Infinite Multiplayer

Η τελική έκδοση του Halo Infinite Multiplayer θα είναι έτοιμη στις 8 Δεκεμβρίου 2021, αλλά αν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τότε, μπορείτε να παίξετε από τώρα σε Windows PC μέσω Microsoft Store και Steam ή στην Xbox παιχνιδοκονσόλα σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Microsoft]

Loading