Harrison Ford: Ντεμπούτο στο MCU με το Captain America 4

Τι και αν έχει πατήσει τα 80, τι και αν έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε απίστευτα επιτυχημένα franshices (Star Wars, Indiana Jones, Blade Runner), ο Harrison Ford μοιάζει ακόρεστος και είναι έτοιμος να κοσμήσει με τη παρουσία του και το Marvel Cinematic Universe.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, ο δημοφιλής ηθοποιός θα πάρει τον ρόλο του General Thaddeus “Thunderbolt” Ross στο σύμπαν της Marvel, αντικαθιστώντας τον εκλιπόντα William Hurt (απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο), και το ντεμπούτο του θα γίνει στο Captain America 4: New World Order που αναμένεται στις 3 Μαΐου 2024.

Από εκεί και πέρα, θα τον δούμε και στο Thunderbolts, όπου προφανώς θα παίξει τον κεντρικό ρόλο αν κρίνουμε από τον τίτλο της ταινίας. Η τελευταία αναμένεται στις 26 Ιουλίου 2024.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη υπόθεση του Captain America: New World Order, πέραν ότι θα ακολουθήσει τα γεγονότα του The Falcon and the Winter Soldier και ότι ο Sam Wilson (Anthony Mackie) θα κραδαίνει την ασπίδα του ήρωα.

[via]

Loading