Helheim Hassle: Το νέο μακάβριο puzzle adventure της Perfectly Paranormal

Η Perfectly Paranormal, δημιουργός του πολύ επιτυχημένου Manual Samuel, επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα νέο puzzle adventure game που θα κυκλοφορήσει σύντομα για Nintendo Switch, Xbox One και Windows PC (μέσω Steam), ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα το δούμε και στο PS4.

Ο λόγος για το Helheim Hassle, ένα μακάβριο adventure με κύριο θέμα τη φιλία και τα μέρη του σώματος. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Bjørn, έναν φιλήσυχο Βίκινγκ που μισεί την ιδέα του θανάτου και της Βαλχάλα, αλλά τελικά, πεθαίνει και πηγαίνει…στη Βαλχάλα. Εκεί αποφασίζεται να αναστηθεί με σκοπό να βοηθήσει στον σκοπό του μυστηριώδη Pesto.

helheim-hassle-1.jpg

Χρησιμοποιώντας το απέθαντο πτώμα του Bjørn, οι gamers μπορούν να αποσπούν και να συνδυάζουν τα μέλη του σώματός του με διάφορους τρόπους για να λύσουν τους γρίφους και να πάρουν στα χέρια τους τα μαγικά αντικείμενα που κρύβονται στις πίστες. Σε αντάλλαγμα, ο Pesto θα προσπαθήσει να προσφέρει στον Bjørn μια μόνιμη κατοικία στο Helheim.

Στο Helheim Hassle υπάρχουν 70 αποστολές διασκορπισμένες σε 14 πίστες και οι gamers θα έρθουν σε επαφή με περισσότερους από 80 διαφορετικούς χαρακτήρες όπως πνεύματα θεών, φαντάσματα αρκούδων, δράκους, ξωτικά, νάνους και goblins. Για τη δημιουργία του παιχνιδιού έχουν ηχογραφηθεί περισσότερες από 3700 γραμμές σεναρίου από 24 επαγγελματίες ηθοποιούς.

Loading