Helldivers 2: Ανακοινώθηκε επίσημα το sequel μετά από 10 χρόνια

Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase, η Arrowhead Game Studios παρουσίασε επίσημα το Helldivers 2, με το sequel να αφήνει στην άκρη την top-down προοπτική του original και να στρέφεται στο third-person στυλ μάχης και μάλιστα με μόνιμα ενεργοποιημένο το friendly fire ώστε να προσέχεις που στοχεύεις και να μην προκαλείς ζημιά στους συμπαίκτες σου (και φυσικά να αποφεύγεις τις δικές τους αδέσποτες σφαίρες).

Στο Helldivers 2 μπαίνεις στον ρόλο μιας elite ομάδας στρατιωτών που έχει ως αποστολή να αποκρούσει τις επιθέσεις των εξωγήινων για να φέρει την ειρήνη, την ελευθερία και την δημοκρατία στην Super Earth. Οι gamers μπορούν να βγάλουν από τη μέση τους εχθρούς τους χρησιμοποιώντας πληθώρα επιθετικών και αμυντικών όπλων - εργαλείων, και καθώς ολοκληρώνουν τις αποστολές τους θα μπορούν να αναβαθμίζουν τις δυνατότητες του σκάφους τους, αλλά και του εξοπλισμού τους.

helldivers-2.jpg

Οι δημιουργοί του Helldivers 2 τονίζουν πως έχει διατηρηθεί ο χιουμοριστικός χαρακτήρας του original και ήδη πολλοί κάνουν λόγο για φόρο τιμής στην ταινία Starship Troopers.

Το Helldivers 2 αναμένεται αργότερα μέσα στο 2023 για PS5 και Windows PC, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Loading