Hercules: Ετοιμάζεται το live-action remake από τη Disney

Η Disney ποντάρει στα live-action remakes των animated ταινιών της, με το Hercules να είναι το επόμενο project της εταιρείας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, η Disney έχει αναθέσει στους Joe και Anthony Russo (Avengers) την παραγωγή της live-action μεταφοράς της ταινίας που πρωτοκυκλοφόρησε το 1997, ενώ συμμετέχει στο σενάριο και ο Dave Callaham (The Expendables, Wonder Woman 1984).

Στο original Hercules είδαμε τον ημίθεο να εξορίζεται σε νεαρή ηλικία από τον Όλυμπο, μετά από πληθώρα μηχανορραφιών του θεού Άδη. Ο πρωταγωνιστής ξεμένει στη Γη, αλλά διατηρεί τις υπερδυνάμεις του και προσπαθεί να μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ήρωας.

Δεν έχει γίνει γνωστό το καστ, ο σκηνοθέτης και το στυλ που θα επιλέξουν για το live-action remake (π.χ. αν θα είναι μιούζικαλ), ακόμη και αν θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους ή αν θα βγει απευθείας στην υπηρεσία Disney+.

Εκτός από το Hercules, η Disney έχει στα σκαριά και τα live-action remakes των Snow White and the Seven Dwarfs, το Cruella (prequel του 101 Dalmatians), το Peter Pan & Wendy, το The Little Mermaid, το Pinocchio, το Hunchback of Notre Dame και το Bambi. Μη ξεχνάμε ότι το Mulan είναι έτοιμο, απλά αναβλήθηκε η πρεμιέρα του λόγω του κορωνοϊού.

Loading