Hi-Fi Rush: Το παιχνίδι έκπληξη από τους δημιουργούς του The Evil Within

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του Xbox Developer Direct ήταν τα αποκαλυπτήρια και το ταυτόχρονο λανσάρισμα του Hi-Fi Rush, το νέο παιχνίδι της Tango Gameworks που έφτιαξε όνομα τα προηγούμενα χρόνια με τα φοβερά και τρομερά The Evil Within, αλλά και πιο πρόσφατα από το Ghostwire: Tokyo.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο horror game, αλλά για ένα εντελώς άλλου κλίματος παιχνίδι δράσης με pop γραφικά που παραπέμπουν σε τίτλους όπως τα Sunset Overdrive και Jet Set Radio. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Chai, έναν φιλόδοξο νεαρό με ρομποτικό χέρι που θέλει να γίνει rockstar. Όταν συνδεθεί το music player με το ιδιαίτερο χέρι του, οι αντίπαλοι τον αναγνωρίζουν ως ένα ελαττωματικό μοντέλο και στέλνουν στρατιές από ρομπότ για τον βγάλουν από τη μέση.

Όλο το περιβάλλον και το gameplay του Hi-Fi Rush σχετίζεται άμεσα με τον ρυθμό, με αποτέλεσμα όσο πιο συγχρονισμένος είσαι, τόσο καλύτερα θα τα ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις. Υπάρχει η δυνατότητα να νικήσεις τους αντιπάλους ακόμα και αν είσαι εκτός ρυθμού, αλλά αν παίζεις με τους κανόνες καταφέρνεις μεγαλύτερη ζημιά και απολαμβάνεις εντυπωσιακά animations στα τελικά χτυπήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το soundtrack περιλαμβάνει πασίγνωστα τραγούδια από σημαντικά συγκροτήματα όπως οι The Black Keys και Nine Inch Nails.

Το Hi-Fi Rush είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox Series X/S και Windows PC μέσα από τα Steam, Epic Games Store και Microsoft Store, αλλά και στην συνδρομητική υπηρεσία Game Pass.

Loading