Hitman 3: Δείτε το opening cinematic του τελευταίου μέρους της τριλογίας

Σχεδόν ένας μήνας απομένει για την κυκλοφορία του Hitman 3, το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς που θα ολοκληρώσει την καριέρα του Agent 47, έτσι ώστε η δημιουργός IO Interactive να ρίξει τις δυνάμεις της στην ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον James Bond.

Η εταιρεία αποκάλυψε το cinematic της εισαγωγής του Hitman 3, το οποίο μας δείχνει τον Agent 47 και τον Lucas Grey να ταξιδεύουν στις ερήμους και τις πόλεις της Σαουηδικής Αραβίας, αλλά και το Dubai. Απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε, ο Agent 47 θα εμπλακεί σε καταστάσεις σε διάφορες τοποθεσίες όπως η έρημος, απομακρυσμένα χωριά και μεγαλουπόλεις, με στόχο φυσικά να καταστρέψει οριστικά τον οργανισμό Providence που διαφεντεύει υπογείως όλο τον κόσμο.

Σε μια σύντομη σύνοψη της ιστορίας, ο Agent 47 και ο Lucas Grey δημιουργήθηκαν από την Providence με το DNA ενός θρυλικού πράκτορα της KGB, μεγάλωσαν και εκπαιδεύτηκαν ως υπάκουοι εκτελεστές στη Ρουμανία, δραπέτευσαν και αργότερα συνελήφθησαν από τον οργανισμό. Η Providence διέγραψε τη μνήμη του Agent 47 και ο Grey θεωρούνταν νεκρός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώσπου οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν και ο τελευταίος άρχισε να αφυπνίζει τον πρώτο προκειμένου να στραφούν εναντίον της Providence.

Το Hitman 3 θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2021 για τα Nintendo Switch, Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Stadia.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading