Project 007: Το νέο James Bond game από τους δημιουργούς του Hitman

Η IO Interactive έχει φτιάξει το όνομα της κυρίως λόγω της πολύ επιτυχημένης σειράς Hitman και γι’ αυτό περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το νέο project της, το οποίο ανακοίνωσε επίσημα και συνόδευσε με ένα teaser video. Αυτή τη φορά, η εταιρεία θα ασχοληθεί με τη δημιουργία ενός παιχνιδιού βασισμένου στο James Bond.

Ο τίτλος είναι Project 007 και στόχος του θα είναι να εξερεύνησει τα πρώτα βήματα του θρυλικού πράκτορα στη μυστική υπηρεσία MI6. Η ανάπτυξη του θα γίνει στη μηχανή Glacier της IO Interactive, επάνω στην οποία βασίζεται και η σειρά Hitman, ενώ το gameplay θα είναι πιθανότατα third-person με έντονο το stealth στοιχείο.

Όπως δήλωσε ο CEO της IO Interactive, κ. Hakan Abrak,

Η δημιουργία ενός original Bond game είναι ένα μνημειώδες project και πιστεύω ότι η IO Interactive σε συνεργασία με την EON και την MGM θα μπορέσει να παραδώσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τους gamers. Η ομάδα μας είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και βάζει τα δυνατά της για να φτιάξει το πιο φιλόδοξο video game της ιστορίας μας ως studio.

Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του Project 007, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα είναι διαθέσιμο για όλες τις παιχνιδοκονσόλες και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading