No Time to Die: Νέα αναβολή για την πρεμιέρα της 25ης ταινίας James Bond

Όσοι περιμένατε να δείτε φέτος το No Time to Die, την τελευταία ταινία James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή, καθώς οι παραγωγοί αποφάσισουν να αναβάλουν και πάλι την πρεμιέρα του λόγω της πανδημίας COVID19.

Η νέα ημερομηνία που έδωσαν είναι για τις 2 Απριλίου 2021, δηλαδή σχεδόν έναν χρόνο μετά από την αρχική. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη αναβολή είχε μεταφέρει την πρεμιέρα για τον προσεχή Νοέμβριο (συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου 2020), αλλά τα συνεχόμενα άνοιξε-κλείσε κινηματογράφων στις κύριες αγορές οδήγησαν τις MGM, Universal και τους παραγωγούς Michael G. Wilson και Barbara Broccoli στην απόφαση να περιμένουν λίγους μήνες ακόμα.

Το No Time to Die είναι η 25 ταινία με τον δημοφιλή ήρωα και βασίζεται σε σενάριο των Neal Purvis, Robert Wade και Phoebe Waller-Bridge. Σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga και η υπόθεση ακολουθεί τον συνταξιούχο James Bond σε μια νέα περιπέτεια μετά από παρότρυνση του φίλου από τη CIA, Felix Leiter, προκειμένου να εντοπίσουν έναν απαχθέντα επιστήμονα. Κεντρικός κακός είναι ο μυστηριώδης Safin (τον ενσαρκώνει ο Rami Malek), ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάποιους δεσμούς με μια πρώην αγαπητικιά του James Bond, την Dr. Madeleine Swann.

Κλείνουμε με το τελευταίο, χρονικά, trailer, και είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε κάποιο καινούργιο όταν πλησιάσουμε προς τον Απρίλιο του 2021.

Loading