James Bond No Time to Die: Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου, δείτε το νέο trailer

Ακόμα ένα μεγάλο θύμα της πανδημίας COVID-19, η τελευταία ταινία του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond αποκτά νέα ημερομηνία πρεμιέρας, μιας και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί τον περασμένο Απρίλιο. Τελικά, το No Time to Die θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Νοεμβρίου 2020 και έχουμε ακόμη ένα νέο trailer που αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία.

Στο No Time To Die, ο Bond έχει πάψει να είναι ενεργός πράκτορας και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάϊκα. Αυτή η ηρεμία θα διαταραχθεί πολύ σύντομα όταν ο παλιός φίλος του από τη CIA, Felix Leiter, ζητά τη βοήθεια του. Η αποστολή διάσωσης ενός απαχθέντα επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο περίεργη απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν, με αποτέλεσμα ο Bond να βρεθεί στα ίχνη ενός μυστηριώδους εχθρού που είναι εξοπλισμένος με μια πολύ επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Εκτός από τον Daniel Craig πρωταγωνιστούν οι Rami Malek (Safin) ως ο νέος μεγάλος κακός του μυστικού πράκτορα, η Léa Seydoux (Madeleine Swann), ο Ben Whishaw (Q), ο Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld) και η Lashana Lynch ως μία νέα πράκτορας “00”.

Loading