Hogwarts Legacy: Νέο gameplay trailer για τις αποκλειστικότητες του PS5

Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Hogwarts Legacy, αλλά τουλάχιστον έρχεται στη δημοσιότητα νέα υλικό που μας κρατά σε εγρήγορση. Στο νέο gameplay trailer εξηγούνται τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά που θα απολαύσουν οι gamers στο PlayStation 5, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες.

Η αρχή γίνεται με αναφορά στα καθηλωτικά 4K γραφικά που προφανώς θα χαρούν και οι κάτοχοι Xbox Series X και Windows PC, ενώ στη συνέχεια περνάμε στα χαρακτηριστικά που ξεκλειδώνουν λόγω των δυνατοτήτων του τηλεχειριστηρίου DualSense της Sony. Για παράδειγμα, όταν πετάς ή όταν στριμώχνεσαι στα τούνελ του Gringotts θα νιώθεις έντονη την απτική ανάδραση στα χέρια σου, και κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς ξόρκια σε συνδυασμό με το «σφίξιμο» των trigger buttons. Ακόμη, η έκδοση του Hogwarts Legacy θα υποστηρίζει πλήρως το 3D Audio του PS5 για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft έχει παραδεχτεί την ανωτερότητα του τηλεχειριστηρίου DualSense και γι’ αυτό ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο για τα Xbox Series X/S που δεν αποκλείεται ότι θα ανακοινωθεί σχετικά σύντομα.

Το Hogwarts Legacy αναμένεται σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5 φέτος την περίοδο των εορτών (Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2022).

Loading