Honor 50 Pro+: Πρώτες πληροφορίες για το δυναμικό comeback της εταιρείας

Η Honor προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο comeback, το οποίο θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την εταιρεία μετά την ανεξαρτητοποίηση της από τη Huawei. Η Honor θα παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα μέσα στο 2021 που θα είναι φυσικά διαθέσιμα με Google Mobile Services και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να συνεχίσει τον δρόμο της από εκεί που τον άφησε πριν “την πάρουν τα σκάγια” της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ήδη έρχονται στη δημοσιότητα πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σειρά Honor 50, καθώς η εταιρεία θα αφήσει στην άκρη τον αριθμό “40”. Οι πληροφορίες αφορούν το μοντέλο Honor 50 Pro+ και κάνουν λόγο για οθόνη 6.79’’ AMOLED QHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz (HDR10+), επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 888, 8GB μνήμη RAM LPDDR5, 128GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6, Bluetooth 5.1, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 11 με Magic UI 4.0 και μπαταρία 4400mAh με φορτιστή 66W (50W ασύρματη φόρτιση.

Σε ό,τι αφορά τις κάμερες, το Honor 50 Pro+ λέγεται ότι θα διαθέτει κύριο αισθητήρα 50MP που θα συνοδεύεται από 13MP ultrawide + 8MP telephoto + 3D ToF, ενώ στην πρόσοψη θα υπάρχει διπλή κάμερα στην οβάλ οπή με αισθητήρες 32MP + 8MP.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις της Honor, αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα προσφέρει ποιότητα εφάμιλλη με αυτήν των smartphones της Huawei.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading