HONOR 7X : Η απόλυτη εμπειρία προβολής!

Η ναυαρχίδα Honor 7Χ διαθέτει οθόνη FullView με ανάλυση 2160 x 1080 και χαρίζει στους χρήστες μία εκθαμβωτική, επιβλητική εμπειρία θέασης. Το Honor 7X διαθέτει οθόνη 5,93 ιντσών την οποία πλαισιώνει ένα εξαιρετικά λείο και συμπαγές σώμα, το μέγεθος και οι κυρτές γραμμές του οποίου, του χαρίζουν μία άνετη και υπέροχη αίσθηση κατά την αφή.

Η αναλογία της οθόνης 18:9 του Honor 7X είναι παρόμοια με την αναλογία 21:9 που χρησιμοποιείται στον κινηματογράφο, προσφέροντας στους χρήστες μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία.

Επιπρόσθετα, ο επεξεργαστής γραφικών Mali-T830 αναλαμβάνει τη λειτουργία βελτίωσης βίντεο ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο όλες τις δυνατότητες της οθόνης. Σε πραγματικό χρόνο αναγνωρίζει με έξυπνο τρόπο γρήγορες σκηνές σε ταινίες και βελτιστοποιεί τις εικόνες για ακόμα καλύτερη εμπειρία προβολής.

Οι μοναδικές εμπειρίες συνεχίζονται και στον τομέα του Gaming, όπου με το Honor 7X ο κάθε παίκτης έχει ένα ιδιαίτερο σημαντικό πλεονέκτημα. Χάρη στην οθόνη με αναλογία διαστάσεων 18:9, το οπτικό του πεδίο είναι αρκετά μεγαλύτερο απ’ αυτού του μέσου παίκτη με την παραδοσιακή οθόνη με αναλογία διαστάσεων 16:9, με αποτέλεσμα 13% μεγαλύτερο πεδίο θέασης για τον παίχτη.

Σε συνδυασμό με τα 4GB RAM και τον Octa-Core επεξεργαστή Kirin 659 στα 2.36GHz η εμπειρία gaming ολοκληρώνεται και περνά σε άλλο επίπεδο που μόνο συσκευές πολλαπλάσιας αξίας μπορούν να παρέχουν.

Επιπλέον, η λειτουργία διπλής Οθόνης (Split Screen) που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παράλληλης χρήσης της συσκευής. Η αποδοτικότητα διπλασιάζεται με το πάτημα ενός πλήκτρου, η οθόνη 18:9 χωρίζεται σε δύο οθόνες, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να εργάζεστε σε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Έχετε τη δυνατότητα να μοιράσετε τις οθόνες κάθετα ή οριζόντια και να μετακινήσετε τον διαχωριστή στη μέση για να ρυθμίσετε το μέγεθός τους. Μπορείτε να παρακολουθείτε το YouTube ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο. Η λειτουργία διπλής οθόνης (split screen) υποστηρίζεται από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως: YouTube, Messenger, WhatsApp, Pinterest και MX Player.

Loading