Horace: Το πολύ ενδιαφέρον platform game διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Η Epic Games βλέπει το κατάστημα της να αναπτύσσεται εκθετικά (100+ εκατομμύρια χρήστες), τον τζίρο της από τις πωλήσεις video games να φτάνει περίπου στο 40% του συνολου (ο υπόλοιπος προέρχεται από τις μικροσυναλλαγές στο Fortnite) και τις αποκλειστικότητες που προκαλούν γκρίνια να αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποδοτικές.

Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να συνεχίσει να μοιράζει δωρεάν παιχνίδια, αφού οι gamers έχουν αγκαλιάσει (και) το δικό της κατάστημα. Παρόλα αυτά, η εταιρεία μας εκπλήσσει ευχάριστα και ανακοινώνει ότι για όλο το 2020 θα δίνει ένα παιχνίδι δωρεάν κάθε εβδομάδα σε όλους.

Αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2020, το δωρεάν παιχνίδι είναι το Horace, ένα 2D platform game από τους Paul Helman και Sean Scapelhorn, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019 και χαρακτηρίζεται από την Epic Games ως το κορυφαίο platform game της χρονιάς. Η υπόθεση του αφορά ένα μικρό ρομπότ που μαθαίνει τη ζωή και τον κόσμο μέσα από 22 ξεχωριστά κεφάλαια που περιλαμβάνουν γρίφους και mini games.

Μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Horace από εδώ.

Loading