Horizon Forbidden West: Νέο cinematic trailer λίγο πριν την κυκλοφορία του

Ενόψει της κυκλοφορίας του Horizon Forbidden West την επόμενη εβδομάδα, η Sony δημοσίευσε ένα νέο cinematic trailer για το πολυαναμενόμενο sequel όπου θα δείτε την πρωταγωνίστρια Aloy σε CGI έκδοση.

Η αφήγηση γίνεται από την Ashly Burch, την ηθοποιό που δίνει τη φωνή της στην Aloy και βλέπουμε ορισμένα από τα διαφορετικά τοπία του Forbidden West, καθώς και κάποιες από τις παλιές και τις καινούργιες μηχανές που θα αντιμετωπίσεις. Η Aloy μιλά για το παρελθόν της και τα μαθήματα που πήρε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, το Horizon Zero Dawn, ενώ παράλληλα βλέπουμε ένα μέρος του ρεπερτορίου της σε κινήσεις και ικανότητες.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται στα PS4 και PS5 στις 18 Φεβρουαρίου 2022. Αξίζε να σημειωθεί ότι το πρώτο Horizon Zero Dawn έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις σε PS4 και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading