Horizon Forbidden West: Αναβολή στην κυκλοφορία του μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022

Δεν είναι όλες οι ειδήσεις ευχάριστες σε αυτήν την περίοδο της Gamescom 2021, μιας και η Sony επιβεβαίωσε πως θα αναβάλει την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2022, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να το δούμε στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst, δήλωσε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού προχωρά εντός του χρονοδιαγράμματος, αλλά οι developers δεν ήταν 100% σίγουροι πως θα το έχουν έτοιμο χωρίς προβλήματα για την περίοδο των εορτών του 2021. Προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες αστοχίες, η εταιρεία αποφάσισε να τους δώσει περισσότερο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα PlayStation Studios (όλες οι εταιρείες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Sony) έχουν στα σκαριά περισσότερα από 25 παιχνίδια, αλλά μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα αυτά που εκμεταλλεύονται πραγματικά τις δυνατότητες του PS5 (π.χ. Ratchet & Clank: Rift Apart και Returnal).

Το Horizon Forbidden West φέρνει και πάλι την Aloy και τον Sylens στον post-apocalyptic κόσμο της Αμερικής, αυτή τη φορά ακόμα πιο δυτικά από το Κολοράντο και τη Γιούτα. Ουσιαστικά, οι πρωταγωνιστές θα κληθούν να εξερευνήσουν τη δυτική ακτή (San Francisco) και να βουτήξουν στον ωκεανό, ενώ παρατηρούμε νέες μηχανές με τη μορφή ζώων (μαμούθ, χελώνες, αρκούδες κλπ.). Η υπόθεση ακολουθεί την ιστορία της Aloy στον 31ο αιώνα, δηλαδή σχεδόν 1000 χρόνια μετά την καταστροφή της Ανθρωπότητας από τα ρομπότ, με την πρωταγωνίστρια να αναζητά απαντήσεις για την επίθεση που δέχθηκε η φυλή της. Λέγεται ότι το Horizon Forbidden West θα είναι το δεύτερο από τα τρία συνολικά επεισόδια της σειράς και σίγουρα το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται στις 18 Φεβρουαρίου 2022 για το PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Sony]

Loading