Horizon Forbidden West: Απολαύστε 15 λεπτά gameplay

Η νέα εκδήλωση State of Play της Sony ήταν αφιερωμένη στο πολυαναμενόμενο Horizon Forbidden West και μπορεί να μην μας έδωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά τουλάχιστον απολαύσαμε ένα σχεδόν 15λεπτο gameplay υλικό που μας έδωσε μια καλή εικόνα του sequel.

Εκτός από τα απίστευτα γραφικά, στο video θα δείτε την πρωταγωνίστρια Aloy να έρχεται αντιμέτωπη με μια ομάδα της φυλής Tenakth, η οποία είχε αιχμαλωτίσει έναν φίλο της. Τα μέλη της φυλής έχουν τη δυνατότητα να καβαλούν τα τεράστια μηχανικά τέρατα (Machines) και το ίδιο πράττει η Aloy ανεβαίνοντας επάνω στο Tremortusk για να χωθεί στη μάχη. Από πλευράς εξοπλισμού, η Aloy έχει στη διάθεση της πληθώρα όπλων και εργαλείων, κάποια εκ των οποίων τη βοηθούν να μετακινείται και κάτω από το νερό.

Το Horizon Forbidden West φέρνει και πάλι την Aloy και τον Sylens στον post-apocalyptic κόσμο της Αμερικής, αυτή τη φορά ακόμα πιο δυτικά από το Κολοράντο και τη Γιούτα. Ουσιαστικά, οι πρωταγωνιστές θα κληθούν να εξερευνήσουν τη δυτική ακτή (San Francisco) και να βουτήξουν στον ωκεανό, ενώ παρατηρούμε νέες μηχανές με τη μορφή ζώων (μαμούθ, χελώνες, αρκούδες κλπ.)

Η υπόθεση ακολουθεί την ιστορία της Aloy στον 31ο αιώνα, δηλαδή σχεδόν 1000 χρόνια μετά την καταστροφή της Ανθρωπότητας από τα ρομπότ, με την πρωταγωνίστρια να αναζητά απαντήσεις για την επίθεση που δέχθηκε η φυλή της. Λέγεται ότι το Horizon Forbidden West θα είναι το δεύτερο από τα τρία συνολικά επεισόδια της σειράς και σίγουρα το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading