HTC

HTC Exodus 1s: Το νέο blockchain smartphone με...Android 8.1 Oreo και προσιτή τιμή

Επάνω που είχαμε αρχίσει να ξεχνάμε την ύπαρξη της HTC, η ταϊβανέζικη εταιρεία έρχεται σήμερα στο προσκήνιο με την ανακοίνωση ενός ακόμη blockchain smartphone σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Ο λόγος για το HTC Exodus 1s, το οποίο θα κυκλοφορήσει άμεσα στην Ευρώπη σε τιμή μόλις €220.

Σε αντίθεση με το HTC Exodus 1, ο σχεδιασμός του οποίου βασίστηκε στο HTC U12+, το HTC Exodus 1s είναι σαφέστατα μια πιο φιλική προς την τσέπη πρόταση, με οθόνη 5.7'' HD, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 430, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), κάμερα 13MP, εμπρόσθια κάμερα 13MP, μπαταρία 3000mAh και λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo (!). Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς για ποιον λόγο δεν επέλεξαν μια πιο πρόσφατη διανομή του Android OS...

htc-exodus-1s-1.jpg

Το selling point του HTC Exodus 1s είναι ότι μπορεί να τρέξει πλήρως Bitcoin node με όλες τις συναλλαγές αυτού του είδους να πιστοποιούνται και να πραγματοποιούνται απευθείας στη συσκευή και όχι με μετάβαση σε κάποια third-party πλατφόρμα. Ουσιαστικά, μπορείς να αποθηκεύεις και να μεταφέρεις τα κρυπτονομίσματα σου (Bitcoin, Ether, Litecoin, ERC-20, ERC-721, Stellar) με το smartphone σου. Το συγκεκριμένο node θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στο HTC Exodus 1.

Θα μπορούσαν και καλύτερα...

Loading