Huawei: Δίνει το 100% του τζίρου των εφαρμογών στους developers για τον πρώτο χρόνο

Η Huawei ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι το δικό της κατάστημα Huawei AppGallery βρίσκεται ήδη στη τρίτη θέση σε ποσότητα διαθέσιμων εφαρμογών και ο μεγάλος στόχος της παραμένει να πείσει τους developers να φέρουν τις δημιουργίες τους και εκεί για να προσφέρει σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεται ο χρήστης στη μετά Google εποχή.

Τους προηγούμενους μήνες είδαμε την εταιρεία να επενδύει σημαντικά ποσά για την εξέλιξη των Huawei Mobile Services και όπως αντιλαμβάνεστε, το Huawei AppGallery αποτελεί μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του οικοσυστήματος της. Γι’ αυτό και δελεάζει τους developers με πολύ σημαντικές παροχές σε σύγκριση με το Google Play.

Συγκεκριμένα, για όσους developers μπουν στο πρόγραμμα της μέχρι και τον προσεχή Ιούνιο, η διετής σύμβαση προβλέπει να τους δίνει το 100% του τζίρου που καταγράφουν οι εφαρμογές τους και το 85% των παιχνιδιών για τους πρώτους 12 μήνες, ενώ για τους επόμενους 12 μήνες απλά μειώνεται το μερίδιο του 100% για τις εφαρμογές στο 85% (ή 90% για τις εκπαιδευτικές εφαρμογές). Αφότου ολοκληρωθεί η διετής σύμβαση, από τον τρίτο χρόνο και έπειται ισχύει το κλασικό μοίρασμα 70/30 υπέρ του developer.

Να σημειωθεί ότι αυτή η συμφωνία ισχύει μόνο για developers που βρίσκονται εκτός Κίνας, μιας και για τους Κινέζους προβλέπονται σαφέστατα πολύ χειρότερες μοιρασιές (50/50).

Εάν είστε developer, μπορείτε να μάθετε περισσότερα από εδώ.

Loading