Huawei: Έλαβε πιστοποίηση για φορτιστή ισχύος 135W!

Την περασμένη χρονιά είδαμε τις Xiaomi και iQOO να κυκλοφορούν smartphones με φορτιστές ισχύος 120W (τα Mi 10 Ultra και iQOO 5 Pro αντίστοιχα), αλλά η Huawei είναι έτοιμη να πάει σε ακόμη υψηλότερα νούμερα μέσα στο 2021.

Η εταιρεία έλαβε πιστοποίηση από τον οργανισμό 3C της Κίνας για έναν φορτιστή με κωδική ονομασία HW-200675CP0, ο οποίος υποστηρίζει φόρτιση από 5V/3A έως 20V/6.75A, δηλαδή από 15W έως 135W! Αυτή τη στιγμή, ο ισχυρότερος φορτιστής της Huawei προσφέρει ισχύ 66W, επομένως, μιλάμε για διπλασιασμό της μέγιστης ισχύος στο νέο μοντέλο που πιθανότατα θα χρησιμοποιείται και για την φόρτιση των laptops της.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε αν θα συνοδεύσει τη νέα σειρά Huawei P50 (λογικά θα παρουσιαστεί το Μάρτιο) ή αν θα κάνει πρώτα την εμφάνιση του σε κάποιο νέο MateBook.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading